Over > Cliëntenraad

Cliëntenraad

Liesbeth Wezendonk
Voorzitter

Gerda Fremouw
Lid & Vertrouwenspersoon Cliënten

Komt u in onze clientenraad? 

Onze cliëntenraad is er voor u!

Invloed en meepraten

Wij hechten veel waarde aan uw mening, de cliëntenraad spreekt namens de cliënten. U kunt hierbij denken aan het toepassen van nieuwe technologieën, het beleid gericht op corona, maar het kan ook gaan over een winterprotocol. Zo zijn er tal van voorbeelden te noemen, waarbij uw mening telt.

Heeft u suggesties of ideeën? Laat het dan weten aan de cliëntenraad, dan zorgen Liesbeth en Gerda dat het bij een volgend overleg wordt besproken.
Is het urgent of wilt u persoonlijk contact? Ook dan staat de cliëntenraad voor u klaar.

Gerda is ook te benaderen als u iets aangaande de zorg in vertrouwen wilt bespreken. Gerda kunt u bereiken via de mail vertrouwenspersoonclientenraad@thuiszorgdegezusters.nl.

U kunt ook contact opnemen met ons kantoor, dan zorgen wij dat er zo snel mogelijk contact met u wordt opgenomen. 

De mening van onze cliënten telt

"

“Ik ben zeer tevreden over de zorgverleners. Zij zijn heel aardig allemaal en weten wat ze moeten doen. Ook doen ze hun best en dat zie je terug in de manier van werken. Ze komen bijvoorbeeld ook nog even praten aan het einde van de avond. Verder volgen ze mijn vragen goed op. Bijvoorbeeld als ik op een andere dag gedoucht wil worden. Tenslotte houden ze de gezondheid van mij en mijn man ook heel goed in de gaten. Kan beter: Geen verbeteringen.”

– Cliënt uit Hoevelaken

"

“Ik ben ongelofelijk tevreden. De mensen gaan er helemaal voor. Er was eens een situatie dat mijn verzekeraar niet alles vergoedde, toch werd de zorg gegeven. Toen we het ontdekten, zijn we naar een andere verzekeraar gegaan die de zorg wel vergoedde. De mensen zijn zeer gemotiveerd en zijn zeer begaan met hun cliënten. Kan beter: Nee, ik kan niks bedenken.”


– Cliënt uit Hoevelaken

Wij zijn benieuwd naar uw mening

Bent u tevreden dan horen wij het graag, laat u ook een recensie achter via de knop ‘Zorgkaart’ hieronder?
“Alvast hartelijke dank hiervoor”