Thuiszorg de GeZusters B.V.

Wij zijn een professionele organisatie waarbij de cliënt centraal staat. De zorg die u nodig heeft brengen wij in goed overleg met u zorgvuldig in kaart.

Samen met u gaan wij op zoek naar oplossingen en mogelijkheden. Wij streven er naar uw verblijf thuis zo aangenaam en vertrouwd mogelijk te houden.

U bent van harte uitgenodigd vrijblijvend met ons van gedachten te wisselen.

Kwaliteit gegarandeerd

Thuiszorg De Gezusters is in het bezit van het HKZ-certificaat.

HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de Zorgsector. Het HKZ Certificaat geeft aan dat Thuiszorg De GeZusters voldoet aan de vastgestelde kwaliteitsnormen van de te leveren zorg.

Dit betekent dat Thuiszorg De GeZusters:
– cliënten centraal stelt;
– goed georganiseerd is;
– continu werkt aan optimalisering van het aanbod;
– betrouwbare resultaten levert.

Werken aan opleiden met OPPstap

Zorg voor onze cliënten is een continu proces waar opleiden een essentieel onderdeel van is. Om de aansluiting met waar Thuiszorg De Gezusters voor staat te kunnen waarborgen, hebben wij gekozen voor samenwerking met OPPstap.

OPPstap is een onderwijsinstelling en onderwijskundig adviesbureau dat de vertaling maakt van persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers naar onze organisatiedoelstellingen. OPPstap onderscheidt zich door een persoonlijke, krachtige en vooral resultaatgerichte aanpak die onze medewerkers in staat stelt om slagvaardig en klantgericht te werken.

Erkend leerbedrijf S-BB

Sinds april 2015 zijn wij door S-BB (voorheen Calibris) erkend als leerbedrijf. Erkend leerbedrijf word je niet zomaar. Daarom zijn wij extra trots op deze erkenning. In samenwerking met S-BB zorgen wij voor gekwalificeerd personeel.