Over > Onze Buitenhof

Onze Buitenhof

Als moeten niet meer hoeft

Scouting Hiawatha en Thuiszorg de GeZusters werken samen. Jongeren en ouderen in 1 gebouw.

Een leuke en gezellige invulling van de dag is voor iedereen belangrijk. Naarmate u ouder wordt is dat niet altijd meer zo vanzelfsprekend. Het is dan zeker niet vreemd als u zich thuis niet meer helemaal zelf kan redden.
Bij onze dagbesteding de Buitenhof komt u in contact met leeftijds- en dorpsgenoten en kunt u deelnemen aan verschillende activiteiten.

Rond het middaguur verzorgen wij samen met u een warme maaltijd, hier rekenen wij een eigen bijdrage voor van €4.50. Eet u liever een broodje tussen de middag? Dat kan natuurlijk ook.

Wij bieden een prettige huiselijke sfeer. Er is altijd een gediplomeerde zorgverlener aanwezig die ondersteund bij verzorgende/ verpleegkundige handelingen en medicatie. Een leuke en gezellige dag is voor iedereen anders, samen met u kijken we welke interesses, behoeften en ideeën u heeft.

Activiteiten en voorzieningen bij de Buitenhof:

Rectangle-man-43

Heeft u leuke ideeën? Wij horen het graag!

Om deel te nemen aan de Buitenhof heeft u een indicatie nodig van de Gemeente Nijkerk of een indicatie van het zorgkantoor (WLZ).

Wanneer u zelf niet in de gelegenheid bent om naar de Buitenhof te komen en u woont in Hoevelaken, dan kunt u bij de Gemeente Nijkerk een indicatie aanvragen voor vervoer. Heeft u een indicatie van het zorgkantoor (WLZ)? Dan hoeft u dit niet apart aan te vragen.

U wordt met de taxi thuis opgehaald en aan het einde van de dag weer thuisgebracht.

 

Woont u buiten Hoevelaken? Dan zijn er mogelijkheden om met een regio-taxi bij ons te komen. Een mantelzorger mag u natuurlijk ook altijd brengen.

Wilt u komen kijken of de Buitenhof iets voor u is?

Dan bent u van harte welkom om, geheel vrijblijvend, kennis te komen maken en de sfeer te proeven.

Wij maken graag een afspraak met u.